Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger – kontraktopfyldelse

I forbindelse med din henvendelse eller dit køb hos Haaning Byg ApS har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din henvendelse eller dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af kontakten eller handlen samt i en efterfølgende periode på 48 måneder, så vi lettere kan føre en god dialog eller du nemmere kan handle ved os en anden gang. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Samtykke til behandling af personoplysninger

Du kan altid trække dit samtykke tilbage såfremt du måtte ønske dette. Dette kan du gøre ved at kontakte os på per@haaningbyg.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve eller tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du er velkommen til at kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.
Dette kan ske ved henvendelse til:

Haaning Byg ApS
CVR-nr. 36691123
Vinkelvej 242, 8800 Viborg
Telefon: 91 53 75 35
E-mail: per@haaningbyg.dk

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på ovenstående e-mail adresse eller telefon. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.