Terrasse

Få anlagt ny flot terrasse

At bygge en terrasse er en oplagt måde at udnytte boligens uderum på som alternativ til en normal tilbygning, da du derved får nogle ekstra kvadratmeter, som du kan nyde godt af i sommermånederne. Med en ny og flot terrasse kan du forlænge de varme sommeraftener, og terrassen vil med garanti give dig mange hyggelige stunder udendørs.

Hos Haaning byg er vi eksperter i at bygge træterrasser, og specielt anvendes træsorterne Cumaru og Ipe. Grundet deres hårdhed, er disse sorter perfekte til anvendelse ved terrasser. 

flot træterrasse

Vi vejleder dig i ny terrasse 

Hos HaaningByg har vi mange års erfaring med tømrerarbejde, og vi varetager både store som små opgaver. Hvis du drømmer om en terrasse, hvor du kan sidde og nyde de skønne sommerstunder, så sørger vi for, at du får en terrasse, der matcher dine ønsker og behov. 

Vi tilbyder faglig og kyndig ekspertise, og vi har stor viden om og erfaring med at bygge terrasser. Hvis du er i tvivl om materialer, størrelser eller andet, så står vi klar med råd og vejledning til, hvordan du bedst mulig får en terrasse, der matcher dine krav, og som du kan glæde dig over i mange år.  

Få hjælp til din nye terrasse fra en professionel fagmand 

Hos Haaning Byg ApS står vi klar til at varetage opgaven med at bygge din nye terrasse. I samråd med dig sørger vi for, at du får den terrasse, du altid har drømt om, og vi vægter kvalitet af både udførelse og materiale højt, så vi altid er sikre på, at vores kunder bliver tilfredse med resultatet.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en ny terrasse, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 91 53 75 35 eller på mail per@haaningbyg.dk