Haaning Byg ApS

Nybyg

Hvad er nybyg?

Hvis du drømmer om et hus, som du har mulighed for at sætte dit helt eget præg på, og som kan opfylde alle dine krav til plads og rumfordeling og hvad du ellers måtte have af ønsker, så er nybyg det rette valg for dig. Når først du har fundet en byggegrund og du er klar til at føre drømmen om din nye bolig ud i livet, så står vi klar til at hjælpe dig med opgaven hos Haaning Byg. 

Fordele ved nybyg

Fordelene ved nybyg er mange. For det første får du lov til at sætte dit helt eget præg på dit kommende hjem, og med masser af byggegrunde der årligt bliver sat til salg, er der rig mulighed for at finde en byggegrund, som lever op til dine krav til boligens størrelse og beliggenhed.  

Derudover er der også andre fordele såsom energibesparelser. Nybyg skal leve op til nogle nye energikrav, som er med til at sikre et bedre og sundere indeklima. Energibesparelser vil over tid bidrage til økonomiske fordele, når man ser på husets forbrug og vedligehold.

Få ro i sjælen med nybyg

Med nybyg får du ro i sjælen, der går nemlig mange år, før du skal bekymre dig om vedligehold. Med nybyg har du mulighed for selv at vælge materialer, men du er altid velkommen til at rådføre dig med os, så vi kan hjælpe dig med at finde de materialer, som giver huset størst værdi over tid.  

Kontakt Haaning Byg til dit nybyggeri

Hos Haaning Byg har vi fokus på kvalitet og omhyggelighed, og vi står klar til at hjælpe dig med at føre drømmen om dit nybyggeri ud i livet.Vi desuden mange års erfaring og viden om nybyg. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med dit nybyggeri, eller hvis du har brug for råd og vejledning i processen.