Haaning Byg ApS

Tilbygning

Kan en tilbygning til huset betale sig?

En tilbygning til huset er en effektiv måde at skabe flere kvadratmeter på, så du kan få plads til hele familien. Når du bygger til, så øger du samtidig ejendomsværdien af din bolig, så du kan få flere penge for boligen, hvis du en dag skulle få lyst til at sælge.  

Hvor meget ejendomsværdien stiger, afhænger i nogle tilfælde af, hvor man bor, men udover stigningen i ejendomsværdi vil en tilbygning oftest gøre boligen mere attraktiv for potentielle købere, da boligens antal kvadratmeter tit er en afgørende faktor for, hvor nemt det er at sælge boligen.  

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning afhænger af forskellige faktorer, og derfor svinger prisen på tilbygninger utrolig meget. Den gængse tommelfingerregel er, at det koster mellem 15.000-20.000 kr. pr. kvadratmeter for en tilbygning på 40 m2. Hvilket svarer til 600.000 – 800.000 kr.  

Tommelfingerreglen svarer til prisen på en tilbygning uden køkken eller bad, da det altid vil være dyrere at få bygget et køkken og bad. Tommelfingerreglen er beregnet ud fra en gennemsnitspris på tilbygninger, men der er nogle faktorer, som kan bidrage til, at prisen bliver højere. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en tilbygning

Hos Haaning Byg ApS kan vi varetage hele dit renoveringsprojekt fra start til slut. Vi står altid klar til at rådføre dig, og vi hjælper dig gerne med at klarlægge, hvordan du bedst muligt får tilføjet flere kvadratmeter til boligens grundareal. Vi har mange års erfaring med husbyggeri, og vi udfører altid vores arbejde med højeste præcision, og sørger for at der er en gennemgående rød tråd i kvaliteten af det udførte arbejde og brug af materialer.  

Kontakt Haaning Byg

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for et uforpligtende tilbud på dit boligprojekt.